LT| RU| EN
Shopping Cart:
empty
 

Standard prime lens


Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm F2.8 ASPH. Micro 4/3
Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm F2.8 ASPH. Micro 4/3

Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm F2.8 ASPH. Micro 4/3

698.00 €

848.00
Save: 150.00

Found cheaper? Suggest a price
Warranty: 24 month
Manufacturer: Panasonic

Nuoroda į gamintojo puslapį
Prekyboje: šiuo metu neturime. Prekės gavimas nuo 1 d.d.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Content:


Add to Cart Inquire







Daugiau nei makroobjektyvas

Su šiuo EICA DG MACRO-ELMARIT objektyvu galite kur kas daugiau, nei vien tik padidinti mažus dalykus. Jis ne tik švelniai fokusuoja, bet ir padeda ryškiai sufokusuoti visą vaizdą kadre. Todėl galite laisvai kurti įvairias kompozicijas – nuo peizažų iki portretų. Vidinė fokusavimo sistema užtikrina puikius rezultatus, todėl šis LEICA objektyvas yra išties universalus.

 

Objektyvas LEICA DG – geriausia optika

Pasirinkite LEICA DG objektyvą, ir gausite kokybiškiausią optiką ir didžiausią našumą. Šie objektyviai atitinka griežtus „Leica Camera AG“ kokybės standartus.

Modernios konstrukcijos objektyvais padarytos nuotraukos džiugins išskirtiniu ryškumu. Jie yra apsaugoti nuo iškraipymų, kurių galėtų atsirasti fotografuojant plačiu kampu, todėl vaizdus gali atkurti tiksliai ir ryškiai. Tai tiesiog idealus įrankis profesionalaus lygio fotografijoms.

 

MEGA O.I.S. – ryškūs rezultatai

Fotografuokite be rūpesčių ir įamžinkite netikėtus kadrus. Objektyve integruota optinio vaizdo stabilizavimo (angl. O.I.S.) technologija užtikrina, kad nuotraukos atrodytų puikiai ir visas vaizdas būtų ryškių ir neišsiliejusių kontūrų.

Ši technologija iškart kompensuoja bet kokius smulkius judesius ir virpesius, kurių taip lengvai kyla fotografuojant. Bet jūs to net nepastebėsite – matysite tik tobulai ryškius vaizdus.

 

H-ES045

14 elementai 10 grupėse:

- 1 asferiniai objektyvai
- 1 Extra-Low Dispersion objektyvai

asferiniai (ASPH) objektyvai yra mažesnio dydžio ir svorio, apsaugo nuo sferinės aberacijos ir iškraipymo.

Extra-Low Dispersion (ED) objektyvai ištaiso chromatinę aberaciją, perteikdami ryškius, didelio kontrasto vaizdus su ryškiomis spalvomis per visą jų plotį.

 

H-ES045

MTF Chart

Objektyvuose, kurie gali kompensuoti iškraipymą, MTF horizontalioji ašis rodo atstumą nuo pakoreguoto vaizdo centro.

 

Group:


 
 
 
Production

Useful information

Newsletter

Subscribe to our mailing list and be the first to know about new promotions, products and sales

Contact Us

Vilnius: 8 5 2394130
Kaunas: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
[email protected]

Also find us