LT| RU| EN
Shopping Cart:
empty
 

Photo accessories


JJC dėklas HSCC-1
JJC dėklas HSCC-1 JJC dėklas HSCC-1 JJC dėklas HSCC-1 JJC dėklas HSCC-1 JJC dėklas HSCC-1 JJC dėklas HSCC-1

JJC dėklas HSCC-1

30.90 €


Found cheaper? Suggest a price
Warranty: 24 month
Manufacturer: JJC
Prekyboje: turime 1 vnt.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Content:


Add to Cart Inquire







JC HSCC-1 fotoaparato dėklas yra puikiai suprojektuotas taip, kad užtikrintų saugų SLR fotoaparato (su objektyvu), kurio matmenys neviršija  162 x 114 x 191 mm (plotis x aukštis x gylis), pvz., CAN, nešiojimą. EOS R serijos, SON. A7 serija, NIK. Z serija, FUJI. X serija ir kt. Šis fotoaparato dėklas užtikrina, kad jūsų įranga būtų saugi ir lengvai pasiekiama, kai tik jos prireikia.


Šio fotoaparato dėklo išorę sudaro aukščiausios kokybės EVA plastiko konstrukcija, papildomai sutvirtinta briaunų konstrukcijomis. Šis derinys veiksmingai sušvelnina vibracijų ir susidūrimų poveikį, užtikrindamas ir patvarumą, ir jūsų vertingos įrangos apsaugą. Viduje yra minkštas ir švelnus paminkštinimas, kuris puoselėja jūsų prietaisų saugumą.


Krepšys turi platų dviejų krypčių užtrauktuką, leidžiantį lengvai ir patogiai prieiti. Dėkle taip pat yra atvartas, leidžiantis saugiai nešiotis ir greitai paimti įrangą neužsegant užtrauktuko. Šis dizaino elementas užtikrina lengvą ir patogų naudojimą. Be to, atvarto viduje yra permatomas užtrauktuku užsegamas priedų dėklas, apgalvotai sukurtas smulkiems daiktams, pavyzdžiui, atminties kortelėms, laikyti. Šis praktiškas priedas užtikrina lengvą organizavimą ir greitą prieigą prie būtiniausių priedų.

Group:


 
 
 
Production

Useful information

Newsletter

Subscribe to our mailing list and be the first to know about new promotions, products and sales

Contact Us

Vilnius: 8 5 2394130
Kaunas: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
[email protected]

Also find us