LT| RU| EN
Shopping Cart:
empty
 

Flashes


Nikon Speedlight SB-5000
Nikon Speedlight SB-5000 Nikon Speedlight SB-5000 Nikon Speedlight SB-5000

Nikon Speedlight SB-5000

598.00 €


Found cheaper? Suggest a price
Warranty: 24 month
Stock: *nbf20
Manufacturer: Nikon

Nuoroda į gamintojo puslapį
Prekyboje: turime 1 vnt.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Content:


Add to Cart Inquire







Nušvieskite tinkamai naudodami SB-5000 – mūsų pirmąją radijo bangomis valdomą Speedlight blykstę.

Greita, patikima ir universali blykstė SB-5000 užtikrina neprilygstamą apšvietimą lauke ir studijoje. Radijo signalai veikia 30 m atstumu, jie suteikia galimybę pasitelkti sudėtingą sąranką naudojant blykstę ant fotoaparato ir ne ant fotoaparato – dabar galite dirbti net aplinkoje, kurioje regėjimo lauką kažkas užstoja arba optinis signalas gali būti silpnesnis dėl ryškios saulės šviesos. Dėl naujos įmontuotos aušinimo sistemos galima užfiksuoti daugiau kaip 100 greitų kadrų blykstei veikiant visa galia. O fotografams, negalintiems praleisti nė akimirkos nuoseklaus pasakojimo, naudingi lengvos, kompaktiškos blykstės SB-5000 tvarkingi valdikliai, leidžiantys blykstę valdyti intuityviai.

 

PROFESIONALAMS SKIRTA SPEEDLIGHT BLYKSTĖ NEPRILYGSTAMAM APŠVIETIMUI

SB-5000 sukurta taip, kad atitiktų profesionalų, dirbančių lauke ir studijoje, reikalavimus; tai i-TTL Speedlight blykstė, suderinama su FX ir DX formato DSLR. Ši Speedlight blykstė veikia kaip ant kontaktinės jungties tvirtinamas blykstės įrenginys, belaidis valdiklis arba nuotolinis įrenginys, tai Nikon kūrybingo apšvietimo sistemos (CLS) dalis. Tai pirmoji Nikon Speedlight blykstė, valdoma nenaudojant laidų, t. y. radijo bangomis, todėl nereikia tiesaus regėjimo lauko tarp pagrindinės ir šalutinės blykstės, padidėja patikimumas fotografuojant ryškioje saulės šviesoje. Fotografuojant greitai, Nikon nauja integruotoji aušinimo sistema padidina nuoseklių kadrų skaičių ir užtikrina, kad nebus nereikalingų pertrūkių. Kiti ypatumai: vadovo numeris 34,5 ir platus 24–200 mm FX formato priartinimo diapazonas (14 mm su sklaidytuvu). Dėl supaprastintų valdiklių ir meniu paprasta naudoti, o kompaktiška lengva konstrukcija leidžia patogiai naudoti pritvirtinus prie kameros. Yra trys apšvietimo lauko raštai, todėl galima visiškai reguliuoti blykstės aprėptį, pritaikant ją prie aplinkos, kurioje fotografuojama. Įtaisytasis sklaidytuvas ir balta kortelė, taip pat pridėtas skaidytuvo kupolas, derinami su Nikon pasirinktiniais spalvų filtrais, kad dar labiau išplėstų jūsų kūrybines galimybes.

 

 



 
 
 
Production

Useful information

Newsletter

Subscribe to our mailing list and be the first to know about new promotions, products and sales

Contact Us

Vilnius: 8 5 2394130
Kaunas: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
[email protected]

Also find us