LT| RU| EN
Prekių krepšelis:
tuščias
2017 m. Nikon žiemos pinigų susigrąžinimo akcija!

2017-10-17 2017 m. Nikon žiemos pinigų susigrąžinimo akcija!

Susigrąžinkite 50-100 € sumą už Nikon D3400 ar Nikon D5600 fotoaparatus. Susigrąžinkite pinigus į išankstinio mokėjimo „Mastercard“ kortelę.


Sąlygos

2017 m. Nikon žiemos pinigų susigrąžinimo akcija

 

  1. Šis pasiūlymas galioja tik pinigų susigrąžinimo akcijoje dalyvaujančioms prekėms.
  2. Pasiūlymas galioja įsigyjant prekes nuo š. m. spalio 16 d. iki 2018 m. sausio 14 d. Galutinė prekės registravimo data yra 2018 m. vasario 11 d.
  3. Pinigų susigrąžinimo akcija galioja tik toms prekėms, kurias pristato ir platina NIKON UK LTD. ESTIJOS FILIALAS (toliau – Nikon). Apsilankykite mūsų svetainėje ir peržiūrėkite Nikon įgaliotųjų platintojų sąrašą. Prieš įsigydami prekes pasikonsultuokite su vietos pardavėju.
  4. NIKON UK LTD. ESTIJOS FILIALAS nepriima prašymų dėl prekių, įsigytų „eBay“ ar „Amazon“ svetainėse (nesvarbu, ar tai būtų naujos ar naudotos prekės) arba iš kitų neįgaliotų pardavėjų, parduodančių prekes internetu.
  5. Ši akcija netaikoma pakartotinai naudotoms, demonstracinėmis, restauruotoms ar suklastotoms prekėms (įskaitant prekes, parduodamas už ES/ELPA zonos ribų).
  6. Šioje akcijoje prekės siūlomos tol, kol jų bus sandėlyje. Nikon neatsako už pardavėjo negalėjimą įvykdyti užsakymo akcijos metu.
  7. Norėdami gauti šį akcijos pasiūlymą, vadovaukitės prašymo pateikimo tvarka, nurodyta puslapyje campaign.nikon.lt. Norint pasinaudoti pasiūlymu, reikalingi šie dokumentai:
    1. Pirkimo įrodymas – įskaitomas kvitas ar pardavėjo išduota sąskaita-faktūra (su mokėjimo kvitu), aiškiai įskaitomas pardavėjo pavadinimas, prekės pavadinimas ir pirkimo data. Užsakymų patvirtinimai internetu nebus priimami.
    2. Dokumentą reikia įkelti į puslapį campaign.nikon.lt skaitmeniniu formatu. Atkreipiame dėmesį, kad neužpildyti prašymai nebus nagrinėjami ir bus atmesti po 2018 m. vasario 11 d. Šį pasiūlymą teikia NIKON UK LTD. ESTIJOS FILIALAS, o ne pardavėjas.
  8. Akcija taikoma pirmajam pirkėjui įsigyjant iki trijų skirtingų objektyvų bei Nikon D3400 ir (arba) Nikon D5600 fotoaparatą. Akcija netaikoma kitiems pasiūlymams.
  9. Šiam pinigų susigrąžinimo pasiūlymui taikoma nuolatinė įsigytos prekės nuosavybės teisė. NIKON UK LTD. ESTIJOS FILIALAS pasilieka teisę atšaukti mokėjimą grąžinus ar pardavus prekę.
  10. Akcija galioja ne jaunesniems kaip 18 metų amžiaus Lietuvos gyventojams. Nikon kompanijos bei jų darbuotojai ar šeimos nariai, Nikon atstovai ir kiti asmenys, susiję komercine ar profesine veikla, negali pasinaudoti šiuo pasiūlymu.
  11. Šis pasiūlymas taikomas išankstinio mokėjimo „MasterCard“ kortelėms. Nikon išduos Jūsų išankstinio mokėjimo kortelę per 45 dienas nuo pateikto prašymo dienos. Pasibaigus kortelės galiojimo laikui, kortelės naudoti nebegalima. Kortelėje likusių pinigų nebebus galima naudoti. Kortelė galioja dvejus metus. Galiojimo data nurodyta ant kortelės.
  12. Atsakymų į dažniausiai užduodamus klausimus ieškokite mūsų akcijos interneto svetainėje: campaign.nikon.lt. Pametę ar praradę kortelę, skambinkite tel. +44 203 327 1991. Kilus klausimams, kreipkitės į Nikon klientų aptarnavimo skyrių telefonu +370 630 71111.
  13. Akcijos rengėjas pasilieka teisę patikrinti registruotą pirkinį, įskaitant, bet neapsiribojant, prekės pavadinimą ir adresą. Nikon pasilieka teisę atmesti prašymus kilus įtarimams dėl apgaulingos veikos. Jei pirkimo registracija neatitinka sąlygų arba dalyviams pažeidus akcijos sąlygas, registracija bus laikoma negaliojančia. Nikon spendimas dėl akcijos yra galutinis.
  14. Akcijos rengėjas gali perduoti Jūsų informaciją trečiosioms šalims tik administravimo ir šio pasiūlymo apmokėjimo tikslu.
  15. Jei, susidarius aplinkybėms, kurių akcijos rengėjas negali kontroliuoti, pasiūlymas negali būti įvykdytas, akcijos rengėjas pasilieka teisę atšaukti pasiūlymą arba pakeisti pasiūlymo detales.

 

Akcijos rengėjas: NIKON SWEDEN - FILIAL TILL NIKON UK LTD, Råsundavägen 12 8tr . Box 715 . 169 67 Solna Švedija

 

Jūsų prekės registracija

 

Prieš pradedami registraciją, turėkite:

  1. Pirkimo kvito nuotrauką, kurioje yra aiškiai matoma pirkimo data, pardavėjo ir prekės pavadinimas. Viena nuotrauka vienam kvitui. Ne daugiau kaip du kvitai gali būti užregistruoti vienai prekei.
  2. Visų prekių, už kurias norite susigrąžinti pinigus, serijos numerius. Spustelėkite čia ir sužinokite savo prekių serijos numerius.

 

Akcija baigiasi 2018 m. sausio 14 d. Galutinė pirkinio registracijos data 2018 m. vasario 11 d.

 

Turėdami šią informaciją, galite registruoti savo pirkinį.

 

REGISTRUOTI DABAR



 

Susijusios naujienos

Visos naujienos
 
 
 
 
Produkcija

Naudinga informacija

Naujienlaiškis

Užsiprenumeruoktie mūsų naujienlaiškį ir sužinokite pirmieji apie naujausias akcijas, produktus, bei išpardavimus

Susisiekite su mumis

Vilniuje: 8 5 2394130
Kaune: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
vilnius@fotofoto.lt

Taip pat mus rasite