LT| RU| EN
Корзина:
пустой
 

Беззеркальные фотокамеры со сменной оптикой


Panasonic DMC-G80 + 14-140mm/f3.5-5.6
Panasonic DMC-G80 + 14-140mm/f3.5-5.6

Panasonic DMC-G80 + 14-140mm/f3.5-5.6

898.00 €

1 048.00
Экономитe: 150.00

Нашли дешевле? Предложите свою цену
Гарантия: 24 месяцев.
Производитель: Panasonic

Nuoroda į gamintojo puslapį
Prekyboje: šiuo metu neturime. Prekės gavimas nuo 1 d.d.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Количество:


Kупить Запрос








Leiskitės į nuotykius kartu

Kai nuotykių banga gyvenime jus nuneša į neregėtas vietas, jums reikia fotoaparato, kuris nenuviltų. Fotografas Mitchell Kanashkevich į savo pastarąją kelionę po Rumuniją pasiėmė LUMIX G80. Jis puikiai tinka fotografavimui lauke, dvigubo vaizdo stabilizavimo sistema suteikia galimybę užfiksuoti ryškesnius, aiškesnius vaizdus sudėtingomis sąlygomis ar greitai judant objektams, o nuo oro sąlygų apsaugotas korpusas ir komplekte esantis objektyvas suteikia lankstumo, kad ir kur nukeliautumėte.

 

Tikroviškos detalės

G80 16 MP skaitmeninis „Live MOS“ jutiklis su žemų dažnių filtru padeda užfiksuoti ryškesnius vaizdus, kuriuose matyti daugiau detalių, kad ir kur nukeliautumėte

 

Jokių susiliejusių vaizdų.

Gyvenime niekas nestovi vietoje ir nelaukia, kol užfiksuosite nuotraukoje. Dėl šios priežasties LUMIX G80 yra integruotas 5 ašių DUAL I.S. 2 (vaizdo stabilizatorius)*1, užtikrinantis aparato ir objektyvo stabilumą, kad galėtumėte pašalinti stipresnius sujudinimus ir kompensuoti juos kadruose iki 5 F sustojimų*2. 5 ašių stabilizavimo mechanizmas veikia fiksuojant plačiaekranes ir teleobjektyvo nuotraukas bei filmuojant net 4K formato vaizdo įrašus.

*1 DUAL I.S. 2 įdiegiama su objektyvo programinės aparatinės įrangos atnaujinimu.
*2 Pagal CIPA standartą [pokrypio / nuolydžio kryptis: fokusavimo atstumas f=50–140 mm (35 mm juostinio fotoaparato atitikmuo f=100–280 mm), kai naudojamas H-FS14140.]


Nufotografuojama tai, ką matote


LUMIX G80 „Live View“ vaizdo ieškiklis su 0,74x (35 mm fotoaparato atitikmuo) didinimo santykiu suteikia jums laisvės komponuojant kadrą ir leidžia užfiksuoti viską, ką matote. Be to, įspūdinga 2 360 000 taškų raiška ir apytiksliai 100 % spalvų atkūrimas užtikrins gerą matomumą bet kokiomis sąlygomis.


Niekada nepraleisite tobulos akimirkos

LUMIX G80 funkcija 4K PHOTO leidžia užfiksuoti tobulą akimirką – iš vaizdo įrašo kadrų sekos (užfiksuotos 30 kadr./sek. sparta) galite pasirinkti kadrą ir įrašyti jį kaip atskirą didelės raiškos nuotrauką. Tiesiog nufilmuokite, pasirinkite ir įrašykite, kad tos neišdildomos akimirkos išties išliktų amžiams.

 

Dabar jūsų nuotykių vaizdai atrodys dar geriau

Aukščiausios kokybės 4K vaizdo įrašuose, kurių raiška yra 4 kartus didesnė nei „Full HD“, naudodami LUMIX G80 užfiksuosite kiekvieną savo kelionės akimirką. Detalesni ir aiškesni vaizdai suteikia galimybę įsimintinomis akimirkomis mėgautis ilgiau ir aukščiausia kokybe.

 

Fotografuokite dabar, fokusuokite vėliau

Mėgaukitės kūrybine laisve, nes patys galite rinktis, ką fokusuoti. Naudodamiesi „Post Focus“ funkcija galite peržiūrėti nuotrauką ir palietę pasirinktą vietą ją galite paversti itin ryškia – net tada, kai nuotraukas jau užfiksuota. Be to, naujoji „Focus Stacking“ funkcija leidžia lengvai pasirinkti kelis fokusavimo taškus tame pačiame vaizde. Viskas paprasta ir įspūdinga – viską rasite LUMIX G80.


Sandarus korpusas ir objektyvas bet kokiomis sąlygomis

Tvirtas aparatas atlaikys net pačias sudėtingiausias sąlygas – LUMIX G80 korpusas ir komplekte esantis objektyvas yra atsparus vandens lašams ir dulkėms. Naujausios funkcijos ir kompaktiškas bei patogus nešiotis korpusas suteikia jums lankstumo ir laisvės, todėl jūsų niekas nestabdys.

 

 


 
Датчик изображения
Эффективные пиксели:
Тип датчика :
Максимальный размер изображения:
Соотношение:
 
Объектив
Оптический зум:
Цифровой зум:
Максимальная диафрагма:
Стабилизация изображения:
Тип объектива:
LCD экран:
 
Фокусировка
Тип режима фокусировки :
Минимальное расстоание фокусировки:
 
Управление экспозицией
Коррекция экспозиции:
Скорость работы затвора:
ISO чувствительность:
Баланс белого цвета:
 
Режимы съемки
Ручные настройки:
Aвто программы съемки:
Скорость непрерывной (серийной) съемки:
Видео съемка:
Видоискатель:
Вспышка:
 
Память
Встроенная память :
Внешняя память:
Несжатый формат:
Разъемы:
 
Блоки питания
Аккумулятор:
Зарядное устройство:
Срок службы батареи с одной зарядкой:
 
Физические характеристики
Корпус:
Цвет корпуса:
Вес без батареи:
Размеры ШхВхГ:
 
Аксессуары
Рекомендуемые аксессуары производителя:
Дополнительные комментарии:
Дополнения к продукту:
Комментарии консультанта :


 
 

Cопутствующие товары


Похожие продукты

 
Фототовары

Полезная информация

Подписка на новости

Регистрируйтесь и первыми получайте информацию о скидках, акциях и подарках!

Связаться с Нами

Вильнюс: 8 5 2394130
Каунас: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
vilnius@fotofoto.lt

Также нас найдёте