LT| RU| EN
Shopping Cart:
empty
 

Standard prime lens


Panasonic Leica DG Summilux 15mm F1.7 ASPH. Micro 4/3
Panasonic Leica DG Summilux 15mm F1.7 ASPH. Micro 4/3

Panasonic Leica DG Summilux 15mm F1.7 ASPH. Micro 4/3

528.00 €

698.00
Save: 170.00

Found cheaper? Suggest a price
Warranty: 24 month
Stock: H-X015E
Manufacturer: Panasonic

Nuoroda į gamintojo puslapį
Prekyboje: turime 1 vnt.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Content:


Add to Cart Inquire







LEICA DG SUMMILUX 15mm / F1.7 ASPH.

Kompaktiškas, tačiau stulbinamos kokybės

Pasinaudokite F1.7 ryškumu kurdami stulbinamo grožio ir švelniai sufokusuoto fono nuotraukas. Be to, šis LEICA DG SUMMILUX objektyvas turi diafragmos žiedą, kuriuo lengvai koreguojama ekspozicija, ir AF/MF jungiklį, kad komponuodami objektą galėtumėte perjungti į rankinį fokusavimą. Tai – puikios intuityvios funkcijos profesionaliam naudojimui. Dėl puikaus mobilumo šis objektyvas idealiai tinka kiekvienai situacijai ir pasižymi tikroviška raiška.


Objektyvas LEICA DG – geriausia optika

Pasirinkite LEICA DG objektyvą, ir gausite kokybiškiausią optiką ir didžiausią našumą. Šie objektyviai atitinka griežtus „Leica Camera AG“ kokybės standartus. Modernios konstrukcijos objektyvais padarytos nuotraukos džiugins išskirtiniu ryškumu. Jie yra apsaugoti nuo iškraipymų, kurių galėtų atsirasti fotografuojant plačiu kampu, todėl vaizdus gali atkurti tiksliai ir ryškiai. Tai tiesiog idealus įrankis profesionalaus lygio fotografijoms.


Paviršiaus nanodanga – aiškus vaizdas bet kokiu kampu

Atsikratykite nepageidaujamų šešėlių ir atspindžių – visi šios sistemos objektyvų paviršiai yra padengti nanodanga. Šią specialią, ypač ploną dangą pirmoji sukūrė „Panasonic“, kad sumažintų varginančius atspindžius visame šviesos spektre. Rezultatas: krištolo grynumo vaizdai, net fotografuojant šviesos šaltinį tamsoje.

 

HD vaizdo kokybė – tobuli vaizdo įrašai

HD vaizdo kokybės palaikymas – tai viskas, ko reikia filmuojant su LUMIX fotoaparatu. Jis ne tik sklandžiai pakeičia diafragmos nuostatas, kad nebūtų staigių ekspozicijos šuolių, bet ir tyliai veikia, kad geriau užfiksuotų siužeto garsus. Be to, jis turi puikią sekimo funkciją, todėl niekad nepraleisite prasidėjusio veiksmo.


H-X015

9 elementai 7 grupėse: - 3 asferiniai objektyvai asferiniai (ASPH) objektyvai yra mažesnio dydžio ir svorio, apsaugo nuo sferinės aberacijos ir iškraipymo.

MTF Chart Objektyvuose, kurie gali kompensuoti iškraipymą, MTF horizontalioji ašis rodo atstumą nuo pakoreguoto vaizdo centro.

 

 

 


Group:


 
 
 
Production

Useful information

Newsletter

Subscribe to our mailing list and be the first to know about new promotions, products and sales

Contact Us

Vilnius: 8 5 2394130
Kaunas: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
vilnius@fotofoto.lt

Also find us