LT| RU| EN
Shopping Cart:
empty
Naujasis Sony  A7R Mark V jau prekyboje!

2022-11-21 Naujasis Sony A7R Mark V jau prekyboje!

 

 

Naujasis Sony  A7R Mark V

 

 

 

 

DI apdorojimo įrenginys pažangiam subjekto atpažinimui

 

„α7R V“ turi DI apdorojimo įrenginį, specialiai sukurtą dideliems duomenų kiekiams apdoroti, kad būtų galima tiksliau atpažinti subjektus ir platesnį subjektų tipų spektrą.

   

 

Žmogaus laikysenos įvertinimas

 

„α7R V“ naudoja subjekto formos duomenis, kad atpažintų judesius – žmogaus akių atpažinimas pagerėja apie 60 %. Žmogaus laikysenos įvertinimo funkcija naudoja išmoktas žmogaus formas ir laikysenas, kad tiksliai atpažintų ne tik akis, bet ir kūno bei galvos padėtį ir tokiu būdu užsifiksuotų bei sektų nuo kameros nusisukusį arba kaukę dėvintį subjektą.

 

Platesnio subketų spektro atpažinimas

 

Be žmonių, gyvūnų ir paukščių, kamera atpažįsta vabzdžius, automobilius, traukinius ir lėktuvus, todėl fotografavimas ir filmavimas yra dar lankstesni ir patikimesni. Nuo šiol be akių (atpažinimo AF realiuoju laiku) atpažįstamos žmonių, gyvūnų ir paukščių galvos bei kūnai.

  
 

 

Geresnis baltos spalvos balanso valdymo tikslumas

 

„α7R V“ AWB funkcija buvo tobulinama kartu su kameros DI galimybėmis. Be "matomos šviesos ir IR jutiklio" korpuso priekinėje dalyje, kameros DI apdorojimo įrenginys padeda pasiekti tikslesnį baltos spalvos balansą esant sudėtingam apšvietimui, pavyzdžiui, kai subjektas yra šešėlyje.

 

Išraiškingoji „S-Cinetone™“ funkcija

 

„CineAlta™“ kamerų technologijomis, pavyzdžiui, pripažinta VENICE, paremta „S-Cinetone“ funkcija sukuria natūralius vidutinius tonus, kurie yra būtini norint išgauti sveikos odos atspalvį, taip pat švelnias spalvas ir nuostabius akcentus.

 
   

„S-Log3“ gama kreivė su 14+ sustojimų platuma

 

„S-Log3“ gama kreivė pabrėžia gradacijos charakteristikas nuo šešėlių iki vidutinio pilkumo (18 proc. pilkumo), ir pasiekia iki 14+ sustojimų platumą, kad redagavimas vyktų sklandžiai.


Žiūrėti kataloge





 

Susijusios naujienos

All the news
 
 
 
 
Production

Useful information

Newsletter

Subscribe to our mailing list and be the first to know about new promotions, products and sales

Contact Us

Vilnius: 8 5 2394130
Kaunas: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
[email protected]

Also find us