LT| RU| EN
Shopping Cart:
empty
 

Photo accessories


Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99
Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99

Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99

199.00 €


Found cheaper? Suggest a price
Warranty: 24 month
Manufacturer: Fujifilm
Prekyboje: turime 3+ vnt.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Content:


Add to Cart Inquire







INSTAX mini 99

 

Išskirtinio dizaino analoginis fotoaparatas, turintis įmontuotą "LED" apšvietimą, kuris tiesiogiai veikia fotoplokšteles ir taip sukuria stilingas ir dar įdomesnes nuotraukas.

 

FUJIFILM momentinis fotoaparatas INSTAX MINI 99, sukurtas tiksliai valdyti šviesą ir spalvas, leidžia naudotojams atskleisti savo meninę nuojautą ir kurti unikalius vaizdus, kad patirtų tikrą analoginę patirtį. Pagerinkite vaizdus naudodami šešis galimus spalvų efekto nustatymus arba naudokite "normalų" nustatymą, kad atvaizduotumėte viską taip, kaip yra. Taip pat yra penki fotografavimo režimai: "Normalus", "Patalpose", "Sportas", "Dviguba ekspozicija" ir "Lemputė", kurių kiekvienas padeda dar labiau optimizuoti fotoaparatą konkrečiam kadrui ir scenai. Jei manote, kad konkrečiai scenai reikėtų papildomų ryškumo ar šešėlių detalių, galėsite rinktis iš penkių reguliuojamo ryškumo lygių.




Group:


 
 

Recomended items


Similar Products

 
Production

Useful information

Newsletter

Subscribe to our mailing list and be the first to know about new promotions, products and sales

Contact Us

Vilnius: 8 5 2394130
Kaunas: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
[email protected]

Also find us