LT| RU| EN
Корзина:
пустой
 

Фотопленки


Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99
Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99 Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99

Fujifilm momentinis fotoaparatas INSTAX mini 99

199.00 €


Нашли дешевле? Предложите свою цену
Гарантия: 24 месяцев.
Производитель: Fujifilm
Prekyboje: turime 3+ vnt.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Количество:


Kупить Запрос







INSTAX mini 99

 

Išskirtinio dizaino analoginis fotoaparatas, turintis įmontuotą "LED" apšvietimą, kuris tiesiogiai veikia fotoplokšteles ir taip sukuria stilingas ir dar įdomesnes nuotraukas.

 

FUJIFILM momentinis fotoaparatas INSTAX MINI 99, sukurtas tiksliai valdyti šviesą ir spalvas, leidžia naudotojams atskleisti savo meninę nuojautą ir kurti unikalius vaizdus, kad patirtų tikrą analoginę patirtį. Pagerinkite vaizdus naudodami šešis galimus spalvų efekto nustatymus arba naudokite "normalų" nustatymą, kad atvaizduotumėte viską taip, kaip yra. Taip pat yra penki fotografavimo režimai: "Normalus", "Patalpose", "Sportas", "Dviguba ekspozicija" ir "Lemputė", kurių kiekvienas padeda dar labiau optimizuoti fotoaparatą konkrečiam kadrui ir scenai. Jei manote, kad konkrečiai scenai reikėtų papildomų ryškumo ar šešėlių detalių, galėsite rinktis iš penkių reguliuojamo ryškumo lygių.






 
 
 
Фототовары

Полезная информация

Подписка на новости

Регистрируйтесь и первыми получайте информацию о скидках, акциях и подарках!

Связаться с Нами

Вильнюс: 8 5 2394130
Каунас: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
[email protected]

Также нас найдёте