LT| RU| EN
Корзина:
пустой
 

Стандартные объективы


Sony objektyvas E 11mm F1.8
Sony objektyvas E 11mm F1.8 Sony objektyvas E 11mm F1.8 Sony objektyvas E 11mm F1.8 Sony objektyvas E 11mm F1.8 Sony objektyvas E 11mm F1.8 Sony objektyvas E 11mm F1.8

Sony objektyvas E 11mm F1.8 + papildoma 1-erių metų garantija

528.00 €


Нашли дешевле? Предложите свою цену
Гарантия: 24 месяцев.
Акции: SEL11F18*scb23
Производитель: Sony
Prekyboje: šiuo metu neturime. Prekės gavimas nuo 1 d.d.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Количество:


Kупить Запрос







Gilus, išraiškingas suliejimo efektas

 

Dėl didelės F1,8 diafragmos lengva išgauti išraiškingą suliejimo efektą fotografuojant įspūdingus vaizdus. 0,12 metro (0,4 pėd.) minimalus fokusavimas ir 0,2 karto priartinimas leidžia fotografuoti stambiu planu plačiame ir tolygiai išfokusuotame fone. Tiksliai valdoma sferinė aberacija ir 7 dalių apskrita diafragma prisideda prie nuostabaus suliejimo efekto.

 

Didelė skyra itin plačiame 11 mm regėjimo lauke

 

Naujausia optika užtikrina nuolatinę didelę skyrą tiesiai prie vaizdo kraštų. Optimalus trijų asferinių elementų išdėstymas idealiai koreguoja lauko išlinkį, užtikrindamas puikią skyrą visoje vaizdo srityje, net esant didžiausiai diafragmai. Trys ED (itin mažos sklaidos) stiklo elementai veiksmingai slopina spalvinę aberaciją ir spalvų iškraipymą, kad būtų užtikrinta puiki vaizdo kokybė.

 
   

Kompaktiškas ir lengvas, užtikrinantis išskirtinę laisvę

 

Dėl kompaktiško dydžio ir plono objektyvo lengvumo jis puikiai tinka APS-C fotoaparatų korpusams. Išskirtinis mobilumas ir lengvas valdymas puikiai tinka ilgoms šaudymo sesijoms laikant rankoje arba ant rankenos. Novatoriškas sferinių ir asferinių elementų derinys leidžia pasiekti stulbinančių optinių savybių tik 66 x 57,5 mm (2-5/8 x 2-3/8 col.) ir tik 181 g (6,4 unc.) objektyvuose

 

Patobulintas AF maksimaliai padidina kūno greičio potencialą

 

Du tiesiniai varikliai suteikia šiam didelės diafragmos objektyvui įspūdingai greitą, tikslų automatinį fokusavimą ir sekimo našumą. AF ir sekimas yra tokie jautrūs, kad galima visiškai išnaudoti visą greičio potencialą, kad net greitai ar netolygiai judančius objektus būtų galima užfiksuoti tyliai ir patikimai.

 
   

Puikus veikimas ir patikimumas

 

Mažas, tačiau įspūdingas objektyvas pasižymi išskirtiniu valdymu ir patikimumu. Tiesinis atsakas MF suteikia akimirksnį rankinį fokusavimą su natūraliu pojūčiu, o fokusavimo sulaikymo mygtukas ir fokusavimo režimo jungiklis suteikia universalumo. Siekiant užtikrinti maksimalų patikimumą sudėtingomis lauko sąlygomis, jis pasižymi veiksmingu atsparumu dulkėms ir drėgmei.

Группа:


 
 

Cопутствующие товары


Похожие продукты

 
Фототовары

Полезная информация

Подписка на новости

Регистрируйтесь и первыми получайте информацию о скидках, акциях и подарках!

Связаться с Нами

Вильнюс: 8 5 2394130
Каунас: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
[email protected]

Также нас найдёте