LT| RU| EN
Корзина:
пустой
 

Стандартные фикс-фокальныe объективы


Panasonic Lumix S 50mm f/1.8
Panasonic Lumix S 50mm f/1.8

Panasonic Lumix S 50mm f/1.8

448.00 €


Нашли дешевле? Предложите свою цену
Гарантия: 24 месяцев.
Акции: S-S50E*pancb2023*p2024
Производитель: Panasonic
Prekyboje: turime 1 vnt.Rodomi konkretūs prekių likučiai esantys Vilniaus ir/arba Kauno salonuose. Informacija nėra atnaujinama tiesiogiai. Turimos prekės gali būti neseniai parduotos arba rezervuotos, o jų likutis vis dar rodomas, todėl tikslaus prekių kiekio visuomet prašome teirautis vadybininkų telefonu ar kitais nurodytais kontaktais.

Количество:


Kупить Запрос







 

 

 

 

 

 

Subtilūs kampai nepakartojamiems kadrams


LUMIX S F1.8 serijos 50 mm objektyvas užtikrina mobilumą ir puikų „bokeh“ efektą. Juo galėsite užfiksuoti unikalius peizažus ir veido išraiškas. Naudojant kartu su LUMIX S serijos fotoaparatu, galima tiksliai nustatyti fokusavimo žiedo valdiklio nustatymą ir sureguliuoti fokusavimą taip, kad idealiai tiktų kuriant vaizdo įrašą.

Dulkėms, vandens lašams ir šalčiui atspari konstrukcija


LUMIX S 50mm F1.8 fotoaparatą galima naudoti sudėtingiausioms sąlygoms, nes jo konstrukcija atspari dulkėms, vandens lašams ir gali būti naudojama esant -10 °C temperatūrai.
Atsparumas dulkėms ir vandens lašams negarantuoja, kad pavyks išvengti pažeidimų, jei įvyktų tiesioginis objektyvo kontaktas su dulkėmis ir vandeniu.

Puikiai tinka filmuojant


Šis objektyvas užtikrina greitą, tikslų fokusavimą ir sklandų diafragmos nuostatų keitimą, kuris ypač svarbus šiuolaikiniams turinio kūrėjams, suteikiant galimybę užfiksuoti nepriekaištingas 4K nuotraukas ir filmus netrikdant paties objekto.

S-S50 objektyvo sandara


Optimizuotą įrenginį sudaro 9 elementų, kurie jungiami į 8 grupių, įskaitant 3 ASPH, 1 ED ir 1 UHR objektyvus, kad būtų sumažintos aberacijos ir užtikrinta nepriekaištinga raiška.

S-S50 MTF diagrama


Dėl išskirtinio vaizdo ryškumo ir raiškos nuo centro iki pat kadro kraštų, šis objektyvas puikiai tinka LUMIX viso kadro sistemai, kad be rūpesčių galėtumėte išnaudoti visas kūrybos galimybes.
Objektyvuose, kurie gali kompensuoti iškraipymą, horizontalioji ašis rodo atstumą nuo pakoreguoto vaizdo centro.

Группа:


 
 
 
Фототовары

Полезная информация

Подписка на новости

Регистрируйтесь и первыми получайте информацию о скидках, акциях и подарках!

Связаться с Нами

Вильнюс: 8 5 2394130
Каунас: 8 37 711296
Servisas: 8 5 2394118
[email protected]

Также нас найдёте